Trädgårdsdesign Stockholm

Trädgårdsdesign Stockholm

Ute efter någon som kan hjälpa dig med Trädgårdsdesign i Stockholm? Har ni köpt hus med en gammal trädgård, byggt ett nytt på en skogstomt, har era behov förändrats eller har kanske trädgården inte hunnits med på ett tag? Då har du kommit rätt!

Jag skapar trädgårdsdesign för alla typer av trädgårdar så att du kan skapa din drömträdgård. Jag hjälper till att utforma en komplett trädgårdsdesign med ett personligt tema, bland annat en handritad illustrationsplan i färg och en detaljerad planteringsplan med växt- och materialförslag för hela trädgården, men också design och växtförslag för en mindre plantering eller för en del av trädgården.

Genom en analys av den befintliga tomten eller trädgården och era önskemål så gör jag sedan ett förslag på lösningar som både är funktionella, vackra och trivsamma och tar tillvara trädgårdens alla ytor. Trädgården får då olika rum för olika funktioner och behov men också en helhet genom ett passande tema och enhetliga materialförslag.

Jag kan även hjälpa bostadsrättsföreningar att skapa trivsamma gemensamhetsytor och funktioner för utemiljön med nya förslag på växter. Äldre planteringar kan bli som nya med väl valda kompletteringar av träd, buskar och perenner. En investering i väl fungerande planteringsytor ger mindre skötselbehov och ger en bättre ekonomi till föreningen. Att se över vildvuxna buskage och plantera nya lägre buskar i ljusa färger lyser upp och tillsammans med ny belysning så kan tryggare miljöer skapas åt de boende. Glöm då inte en sittplats att vila på och njuta av grönskan!

Problem som till exempel olika nivåskillnader och för trånga och mörka utrymmen är något som både villa- och radhusträdgårdar kan ha och tillsammans så hittar vi lösningar på problemen. Kanske kan det “omöjliga” snarare bli en tillgång!

För Bällsta Backe Trädgårdsdesign är det viktigt att ta tillvara de växter och material som finns sedan länge, inte minst med hänsyn till miljön. Många material kan återanvändas!

Kontakta mig för mer information och bokning!

Kontakta Mig